“Ons doel is het voorkomen en bestrijden van de verdrinkingsdood in de ruimste zin van het woord.”

De Nijmeegse Reddingsbrigade is een veelzijdige organisatie die afhankelijk is van vrijwilligers. Deze vrijwilligers verzorgen opleidingen, verlenen waterhulpverlening en zorgen ervoor dat u elke zomer gerust kunt genieten van het water!

Het laatste nieuws binnen de Nijmeegse Reddingbrigade

Clubwedstrijden ivm 80 jarig bestaan

Clubwedstrijden ivm 80 jarig bestaan

Zondag 13 November a.s. houden we onze clubwedstrijden in het kader van het 80 jarig bestaan. Alle leden die minimaal in het bezit van diploma A , reserveer deze middag . Binnenkort meer informatie.

Zorgen Reddingsbrigade over toename aantal verdrinkingen

Zorgen Reddingsbrigade over toename aantal verdrinkingen

Reddingsbrigade Nederland is verontrust over de stijging van het aantal verdrinkingen onder zwemrecreanten. Halverwege het seizoen is het jaargemiddelde van het aantal verdrinkingen (acht) al geëvenaard, meldt de Reddingsbrigade maandag.

Familiedag 25 september 2016

Familiedag 25 september 2016

Zet zondagmiddag 25 september maar in je agenda, want dan organiseert de Nijmeegse Reddingsbrigade, de familiedag. Deze middag is geschikt voor het hele gezin. Het belooft een sportieve middag te worden, waarin we ons verplaatsen met de fiets door Nijmegen. Tijdens deze middag zul je zowel fysiek als mentaal uitgedaagt worden tijdens de diverse spellen, om met als doel de finish te behalen met een volledig gevuld Triviant in het clubhuis.

De Blauwe Plons

De Blauwe Plons

De Spiegelwaal, de nieuwe nevengeul van de Waal bij Nijmegen, was zondag 5 juni voor de eerste keer het decor voor de zwemwedstrijd de Blauwe Plons. Deelnemers aan deze zogeheten Blauwe Plons zwemmen 400 meter in open water voor aandacht voor het syndroom van Asperger.

Agenda

 • ma
  03
  Okt
  2016

  Clubhuiscommissie vergadering

 • wo
  05
  Okt
  2016

  ECC vergadering

 • di
  11
  Okt
  2016

  CVR vergadering

Agenda overzicht
Bardienstrooster 2016

Archief