“Ons doel is het voorkomen en bestrijden van de verdrinkingsdood in de ruimste zin van het woord.”

De Nijmeegse Reddingsbrigade is een veelzijdige organisatie die afhankelijk is van vrijwilligers. Deze vrijwilligers verzorgen opleidingen, verlenen waterhulpverlening en zorgen ervoor dat u elke zomer gerust kunt genieten van het water!

Het laatste nieuws binnen de Nijmeegse Reddingbrigade

Familiedag 25 september 2016

Familiedag 25 september 2016

Zet zondagmiddag 25 september maar in je agenda, want dan organiseert de Nijmeegse Reddingsbrigada, de familiedag. Deze middag is geschikt voor het hele gezin. Het belooft een sportieve middag te worden, waarin we ons verplaatsen met de fiets door Nijmegen. Tijdens deze middag zul je zowel fysiek als mentaal uitgedaagt worden tijdens de diverse spellen, om met als doel de finish te behalen met een volledig gevuld Triviant in het clubhuis.

De Blauwe Plons

De Blauwe Plons

De Spiegelwaal, de nieuwe nevengeul van de Waal bij Nijmegen, was zondag 5 juni voor de eerste keer het decor voor de zwemwedstrijd de Blauwe Plons. Deelnemers aan deze zogeheten Blauwe Plons zwemmen 400 meter in open water voor aandacht voor het syndroom van Asperger.

Opening Spiegelwaal 2e Paasdag

Opening Spiegelwaal 2e Paasdag

Het wekkertje loopt vroeg af, om 10.00 uur werden wij verwacht (de Nijmeegse Reddingbrigade) om ons te melden op de Spiegelwaal, waar de Nijmeegse Reddingsbrigade officieel de Waalspiegel gaat openen. Dit gaat gepaard met allerlei festiviteiten deze dag.

Agenda

 • wo
  27
  Jul
  2016

  Zwembaden dicht

 • wo
  03
  Aug
  2016

  Zwembaden dicht

 • wo
  10
  Aug
  2016

  Zwembaden dicht

Agenda overzicht
Bardienstrooster 2016

Archief