Wachtlijst

Om de kwaliteit van de zwemlessen te kunnen waarborgen werken wij met een maximale groepsgrootte. Zo hebben wij meer tijd voor ieder kind om ze goed te leren zwemmen en krijgt hij/zij meer begeleiding. Voor het Erica Terpstra Bad is een wachtlijst voor het zwemdiploma A. Voor alle andere zwemopleidingen is instromen mogelijk na overleg/voorzwemmen met de badcoördinator.

Instroom kan pas vanaf 5 jaar, wel is het mogelijk kinderen voordat zij deze leeftijd bereiken in te schrijven. Op deze manier kunnen ze met zijn/haar vijfde verjaardag starten met zwemles!

We krijgen heel vaak een vraag over de wachttijden. Een precieze wachttijd is voor ons erg lastig om vooraf in te schatten! Bij een definitieve inschrijving krijgt u te horen in welke startgroep uw kind geplaatst is. De gemiddelde wachttijd loopt uiteen tussen de 3 en 12 maanden.

Vul het onderstaand formulier in om een kind aan te melden. Aanmelden is kosteloos en vrijblijvend.  Het inschrijfgeld en de contributie wordt verrekend bij daadwerkelijke start.

Aanmelden/Inschrijven

  Voornaam

  Achternaam

  Geboortedatum, graag invullen als dd/mm/jjjj, b.v. 01-03-2006)

  Geslacht

  ManVrouw

  E-mail

  Telefoonnummer

  Voorkeur zwembad
  Erica Terpstrabad