“Ons doel is het voorkomen en bestrijden van de verdrinkingsdood in de ruimste zin van het woord.”

De Nijmeegse Reddingsbrigade is een veelzijdige organisatie die afhankelijk is van vrijwilligers. Deze vrijwilligers verzorgen opleidingen, verlenen waterhulpverlening en zorgen ervoor dat u elke zomer gerust kunt genieten van het water!

Het laatste nieuws binnen de Nijmeegse Reddingbrigade

EHBO-petrus donders

Nieuw EHBO programma voor 2023-2024

Een nieuw seizoen een nieuw EHBO herhalings programma voor het jaar 2023-2024. De herhalingsavonden worden gegeven op dinsdagavond van 20:00-22:00 uur in het clubhuis van de Nijmeegse Reddingsbrigade. Het clubhuis is natuurlijk nog steeds op de Dennenstraat 15 te Nijmegen te vinden. Hieronder het programma, deze zal ook in de activiteiten kalender te vinden zijn.
diploma zwemmen

Gesloten zwembad en clubhuis

Vanwege het lange hemelvaart zijn het Erica Terpstra en Zwembad West dicht op 17 Mei. Hierdoor worden er geen zwemlessen gegeven. Verder is ook ons clubhuis gesloten. Op 24 Mei gaat alles gewoon weer volgens programma.

Word lifeguard in Nijmegen

Lijkt het jou ook wat om onderdeel te worden van een echt Baywatch team. Dat kan nu! In de week van 9-15 July kun je gratis een cursus lifeguard worden volgen.

AV – Algemene ledenvergadering 17 April

17 April is de Algemene Ledenvergadering van de NRB, welke plaats vindt in ons clubhuis. De vergadering begint om 20:00. Heel graag tot dan, we hopen jullie allemaal te zien.

Familie activiteit 16 April 2023

Zin om met vrienden/gezin/familie mee te doen aan onze familie-activiteit, waarbij we (licht) actief zijn, goed moeten nadenken en onze zintuigen het werk laten doen.   Schrijf je dan nu in voor deze gezellige middag, dit kan tot en met woensdag 5 april. Maximaal 6 personen per team.  Dit kan via de mail naar ECC@nijmeegsereddingsbrigade.nl of

Agenda

 • wo
  04
  sep
  2024

  EHBO herhalingsles

  8:00 pmClubhuis Dennenstraat
Agenda overzicht
Bardienstrooster

Archief